Abonnementen en tarieven

Abonnementen en tarieven

Yoga Centrum Hoofddorp maakt het graag makkelijk voor je.

Kies zelf de vorm die bij je past: een losse les, rittenkaart of maandabonnement.

Onderstaande prijzen zijn geldig vanaf 1 september 2019.

Yogalessen

Losse les / proefles€ 16,00
Proefmaand Yoga€ 34,95*
10 Rittenkaart - 4 maanden€ 135,00
25 Rittenkaart - 12 maanden€ 295,00

*Sluit je na de proefmaand een jaarabonnement af dan is de proefmaand gratis.

Proefmaand kopen

Rittenkaart kopen

Abonnementen

1x per week (5x p.m.)€ 52,50
Onbeperkt Yoga€ 72,50
Studenten 1x p.w. (5x p.m.)€ 44,50
1x per week - gezin (2 pers.)€ 82,50

Abonnement afsluiten

Yoga op maat

Privéles (60 min.)v.a. € 55,00
BedrijfsyogaOp aanvraag
Op locatieOp aanvraag
ZaalverhuurOp aanvraag

Over de mogelijkheden

 • Gewone abonnementen
  Als je vast de yogalessen volgt dan is een abonnement het voordeligst. Abonnementen worden betaald per maand. De minimale abonnementsduur is drie maanden. Daarna kan je per maand opzeggen. Betaling gaat per automatische incasso. 
 • Studenten korting
  Voor studenten is er een kortingstarief. Je komt in aanmerkingen voor het studententarief als je ingeschreven staat bij een voltijdstudie. Neem om dit aan te tonen je studentenpas mee. Ieder jaar in oktober wordt je abonnement automatisch omgezet naar een regulier abonnement tenzij je voor 1 oktober je nieuwe studentenpas hebt laten zien. Betaling gaat per automatische incasso.
 • Gezinsabonnement
  Voor mensen die samen op 1 adres wonen bieden we een gezinsabonnement. Dit is voor twee personen. Beiden krijgen een eigen ledenpas en kunnen zowel samen als onafhankelijk van elkaar de lessen volgen. Als een van beide stopt krijgt de ander een gewoon abonnement. Betaling gaat gezamenlijk per maand per automatische incasso. Als je al lid bent en hiervoor in aanmerking komt laat het ons weten.
 • Therapie lessen
  Therapielessen zijn speciaal gericht op het oplossen van klachten. Ze vallen niet onder de reguliere abonnementen en rittenkaarten maar zijn iets duurder. De reden hiervoor is dat de groepen bewust klein worden gehouden zodat alle deelnemers voldoende aandacht kunnen krijgen.
 • Rittenkaarten
  Als je geen abonnement af wilt sluiten kan je er voor kiezen om een rittenkaart te kopen. Een rittenkaart is iets duurder per les maar biedt je meer flexibiliteit. Rittenkaarten zijn te koop in onze webshop en aan de balie van het yogacentrum (graag met pin betalen).
 • Proeflessen
  Wil je kennis maken met yoga of Yoga Centrum Hoofddorp dan hebben we de volgende mogelijkheden:

  • De proefmaand – 10 lessen in een maand om te ontdekken welke yogavormen en docenten bij je passen. 
  • Losse les – om een keer een les te proberen.

 • Privélessen
  Een aantal van onze docenten geeft privélessen. Als je van deze mogelijkheid gebruik wilt maken neem contact op met de docent. 
 • Bedrijfsyoga
  Voor bedrijven bieden we zowel eenmalige als doorlopende yogalessen en workshops. Neem contact op met info@yogacentrumhoofddorp.nl om de mogelijkheden te bespreken. 
 • Op locatie
  Wil je graag een yogaworkshop op jouw locatie? Neem contact op met info@yogacentrumhoofddorp.nl om de mogelijkheden te bespreken. 
 • Zaalverhuur
  Yoga Centrum Hoofddorp is buiten de reguliere lestijden te huur voor passende activiteiten. Als je hier interesse in hebt kan je verder lezen op onze verhuur pagina.  

Gelijk aanschaffen

Proefles

Rittenkaart

Abonnement