“Blijf”

event7
19:30

 

29 juni 2018

Workshop over gronden.

”Stay” / “Blijf”

Workshop door Cecilia Götherström

Blijf!

Dat is een van de eerste dingen die je een puppy leert. Want als je dat niet doet, dan rent hij/zij als een gek rond – omhoog, omlaag, over, bovenop, onder of tussen alles wat er in je huis staat terwijl hij/zij ontzettend duizelig en uitgeput wordt en zichzelf ook kan blesseren.

Blijf!

Dat is helaas niet een van de dingen die wij ons mind of lichaam leren. Onze mind, geest, hoofd, lichaam rent ook vaak rond als een gek met als resultaat een uitgeput en vaak ook op de een of ander manier een geblesseerde mens.

Gronden is het principe in alle takken van yoga die ons leert om te blijven.

Waar wij blijven kunnen wij horen, zien, voelen, proeven, ruiken wat er aan de hand is. En ook zien, horen, proeven, ruiken, voelen wat wij het liefst zouden willen.

Met gronden – en blijven 🙂 – kunnen deze bij elkaar komen, kun je bruggen bouwen en paden uitstippelen. Of gewoon van het uitzicht genieten.

Warm welkom bij deze workshop waar wij door meditatie, pranayama & vayu´s / ademhalingsoefeningen, asanas / de fysieke houdingen en savasana / ontspanning heerlijk gaan gronden en blijven.

Cecilia

Praktische informatie

Datum: vrijdag 29 juni 2018
Tijd: De workshop begint om 19:30 en duurt tot 22:00 uur
Deur open: 19:15
Deelname valt onder het abonnement of rittenkaart. (10 credits)
Ben je geen lid dan mag je meedoen voor € 22,50 per persoon.
Vragen: studiostark@icloud.com / 06 – 46 15 70 19

Opgeven

Opgeven is nodig en kan voor leden via Virtuagym. Niet leden kunnen een plaats reserveren via onze webshop. Als je met meerdere personen komt graag iedereen apart aanmelden.

Online aanmelden voor niet leden