De wereld op zijn kop

event7
13:00

 

30 september 2017

Yoga demo & try out in Winkelcentrum de Vier Meren.

De wereld op zijn kop

Yoga Demo en Try out door Mariëtte Hermans, Tom Hendriks en leden van Yoga Centrum Hoofddorp

Ervaar het leven op z'n kop

Bekijk het winkelcentrum van Hoofddorp eens op z’n kop. Yoga Centrum Hoofddorp doet een oefening midden in het winkelcentrum Vier Meren (ter hoogte van de HEMA), waarbij iedereen op zijn kop kan staan. Leuk om te bekijken tijdens het winkelen, maar nog leuker om zelf mee te doen!

Tegen het einde van de twintigste eeuw werd in Amsterdam het ‘hoofdstandbankje’ ontwikkeld om yogaoefeningen te doen. Met dit bankje kan iedereen een hoofdstand doen zonder de nek te belasten en heeft grote voordelen voor de rug en schouders. De spanning in het lichaam wordt verminderd en scheefstanden in de rug kunnen zelfs worden opgelost, door deze oefening. Het hoofdstandbankje is een vast onderdeel in de Critical Alignment yogalessen, die bij Yoga Centrum Hoofddorp worden georganiseerd. Tijdens Ontdek Hoofddorp demonstreren ervaren docenten (Mariëtte Hermans en Tom Hendriks), versterkt door een team van leden van het Yogacentrum, het hoofdstandbankje in winkelcentrum Vier Meren.

Het winkelend publiek kan zich laten verrassen door de onverwachte aanblik van mensen die op hun kop staan. Daarna is er voor iedereen die wil de kans om het zelf te proberen. Een unieke ervaring tijdens het winkelen!

Winkelcentrum Vier Meren

Polderplein 150
2132 BA Hoofddorp
Ter hoogte van de HEMA

Praktische informatie

Datum: Zaterdag 30 september
Tijd: 13:00 – 14:00 uur
Kosten: Je mag gratis proberen
Aanmelden: Aanmelden is niet nodig.

Docenten

Terug naar overzicht Ontdek Hoofddorp