Gratis proeflessen kinder- en tieneryoga

event7
00:00

 

13 september 2016

Kom ontdekken of kinderyoga of tieneryoga iets is voor uw kind of tiener.

Gratis proeflessen kinder- en tieneryoga

Vanaf 6 september gaat Hanke den Boer van jouwmoment.nu weer de kinderyoga en tieneryoga lessen binnen het Yoga Centrum Hoofddorp verzorgen.
Op dinsdag 6 en 13 september kunt uw kind en/of tiener een gratis proefles komen volgen.
  • 16:30 – 17:30 Kinderyoga 4 – 70 jaar
  • 17.30 – 18:30 Tieneryoga 11+

KinderYoga laat kinderen spelenderwijs kwaliteiten en krachten in zichzelf ontdekken. Door te brullen als een leeuw, te zoemen als een bij, te staan als een boom en de rust d.m.v. het droomverhaal te ervaren, helpt het een kind bewust te worden van het lichaam, emoties en omgeving.

TienerYoga helpt de jeugd in deze onzekere levensfase. Ze leren zich mentaal en fysiek sterker te voelen, krijgen zelfvertrouwen, komen in balans en kunnen beter reageren op moeilijke situaties, maar bovenal beleven ze meer plezier bij alles wat ze doen.

Hanke den Boer werkte als onderwijzeres in het basisonderwijs. Na zelf te hebben ervaren wat yoga en mindfulness met haar deed, wilde ze dit ook op kinderen overbrengen. In 2008 volgde ze de opleiding tot kinderyogadocente bij Helen Purperhart en geeft ze alweer enige jaren binnen en buiten het onderwijs met veel plezier yoga aan kinderen.
 Ze volgde tevens de yogatherapieopleiding voor kinderen, tieneryogacursus en opleidingen voor mindfulness. Haar motto: ‘ Ieder mens is in het bezit van veel kwaliteiten en kracht maar ze moeten hier soms in begeleid worden.
 Dat doe ik graag!’

Mijn motto: “Ieder mens is in het bezit van veel kwaliteiten en kracht maar ze willen er soms in begeleid worden.
”Dat doe ik graag!”

Op www.jouwmoment.nu is meer informatie te vinden en kunt u uw kind opgeven voor de proefles.