Intiem Klankconcert (zaterdag)

event7
19:30

 

31 maart 2018

Een klankmassage als helend cadeau aan jezelf!

Intiem Klankconcert

Klankconcert door Simone van der Kolk

Maximaal 14 deelnemers in de grote zaal. Met veel persoonlijke aandacht, waardoor de klanken nog intenser aanvoelen.

Een klankmassage als helend cadeau aan jezelf!

Na een korte meditatie, pranayama en het plaatsen van een fijne intentie, nemen de klanken je mee op een innerlijke reis van loslaten en ontspanning. Een klankmassage van de Kristallen en Tibetaanse klankschalen, de magische Kristallen Xylofoon (Kristallofoon) en de Koperen Xylofoon. Het kristal heeft een reinigend en zuiverend effect en zendt een puur en krachtige resonantie uit. De kracht van kristal zet je in het hier en nu, raken je tot in je zijn. Kristal-helder bieden zij een opening naar een harmonieuze toekomst. Heel verschillend zijn de Tibetaanse klankschalen die de oude wijsheid, je oer-weten aanraken en openen.

Dit samenspel tussen kristal en Tibetaanse klankschalen creëert wonderbaarlijke boventonen voor een energetisch klankspel. Klanken resoneren met de verschillende energiecentra (chakra’s) in ons lichaam. Communicatie op het hoogst haalbare niveau om los te laten en diepe ontspanning te ervaren.

De intense Symphonic Paiste Gong is tot op heden het meest resonerende instrument. Wanneer de gong vibreert, voel je alle resonanties in elke cel van je lichaam. Deze vibraties zijn de meest krachtige resonanties die gebruikt worden in de holistische healing. Het gongveld is gecomponeerd uit triljoenen boventonen en vullen de ruimte om ons fysieke, mentale, emotionele en spirituele lichaam heen. Van subtiel tot zeer intens, van een kabbelend beekje tot een vloedgolf van sensaties.

Daarnaast komen er nog vele andere bijzondere instrumenten aan bod, van sjamaandrum tot mini gongs, van rainstick tot oceandrum, van hapidrum tot cabalonga’s, klankbuizen en staven, bellen, windiz en verschillende zaphirs.

 

Praktische informatie

Er worden twee intieme klankconcerten gegeven:

Concert 1:Zaterdag 31 maart 19:30 – 21:30

Concert 2: Zondag 1 april 9:30 – 11:30 (eerste paasdag)

Deur open: een kwartier voor de start
Deelname valt onder het abonnement of rittenkaart. (8 credits)
Ben je geen lid dan mag je meedoen voor €19,50 per persoon.
Vragen: 06- 20039149 / simone@yogacentrumhoofddorp.nl

 

Opgeven

Opgeven is nodig en kan voor leden via Virtuagym. Niet leden kunnen een plaats reserveren via onze webshop. Als je met meerdere personen komt graag iedereen apart aanmelden.

 

 

  • Workshop agenda

    • Geen evenementen