Sing from the Heart – met live muziek

event7
19:30

 

03 november 2017

Samen vreugdevol zingen als meditatie.

Sing from the Heart ‘ Kirtan Avond met live muziek

Workshop door Maaike en Howard

Mantra zingen is een gezamenlijk meditatief, vreugdevol én uitbundig zingen in call-response vorm (vraag-antwoord), onder begeleiding van muziek meeklappen en, als je zin hebt:-)  dansen.

“Chanten is een manier om met je innerlijke zelf in contact te komen. Het opent je hart en stelt je in staat om je geest en gedachten los te laten en in het moment aanwezig te zijn” – Krishna Das

Het is een prachtige en actieve vorm van meditatie die op deze avond in groepsverband wordt gedaan. De voorzanger(s) zingt / zingen een couplet van de mantra, terwijl de andere aanwezigen in stilte luisteren. Daarna zingt het publiek samen de mantra na. Op deze manier ontstaat er een  vloeiende meditatie.

Voel je welkom om mee te zingen. Iedereen kan meedoen. Het is niet belangrijk of je mooi of loepzuiver kunt zingen, het herhalend zingen is een spirituele beoefening die je steeds dieper in contact brengt met jouw ware essentie. De stem van je ziel komt naar voren en dat is een prachtige ervaring.

Er is geen goed of fout, niets hoeft en alles mag. Op deze avond kun je de energie laten stromen en vanuit de stilte in jezelf jouw stem, jouw klank laten horen.

Het merendeel van de teksten zijn eenvoudig zodat je je kunt richten op de ervaring van het moment. Elke mantra heeft een speciale betekenis en weet contact te maken met jouw innerlijke essentie. In het herhalend zingen gaan de gedachten en dagelijkse zorgen steeds meer naar de achtergrond. Door de diepere lagen van de mantra’s maak je steeds meer plaats  voor de stilte en ruimte in jezelf. En het is vanuit die ruimte dat je zingt, zingt vanuit je hart, zingt vanuit je ziel in een prachtig samenzijn op een magische avond.

Zin om te zingen vanuit je hart? Meld je dan aan voor deze avond boordevol betovering, stilte, beweging, muziek, ontroering en connectie.

Lieve groet,

Maaike

 

Praktische informatie

Datum: Vrijdag 3 november 2017
Vanaf 19:20 uur staat de thee klaar.
De workshop begint om 19:30 en eindigt circa om 21:30 uur.
Deelname leden 8 credits, niet leden € 19,50

Voor vragen neem contact op met Maaike Aker
Email: maaikeaker@hotmail.com

Aanmelden

Aanmelden is nodig en kan voor leden via Virtuagym. Niet leden kunnen een plaats reserveren via onze webshop. Als je met meerdere personen komt graag iedereen apart aanmelden.

Online aanmelden

 

 

  • Workshop agenda

    • Geen evenementen