Klankconcert Crystal Bowls Soundhealing

event7
19:30

 

02 juni 2017

Baden in een oase van klank en ontspanning.

Crystal Bowls Soundhealing

Klankconcert door Simone van der Kolk

Ik neem je graag mee op een klankreis met mijn kristallen klankschalen en alle andere bijzondere instrumenten. Alles om ons heen is energie, trilling en vibratie. Ieder van ons heeft zijn eigen unieke frequentie. Gedachten en het gesproken woord is energie (trilling) en trekken gelijksoortige energie aan. Dit kan worden versterkt worden door een juiste intentie te plaatsen of gewenste resultaten te visualiseren tijdens de healing. Ik ga je daarom meerdere keren meenemen in geleide meditaties om je intentie te versterken en de ontspanning te vergroten.

De frequenties van de kristallen klankschalen komen overeen met de verschillende energiecentra van ons lichaam (chakra’s). Ons lichaam bestaat voor ongeveer 80% uit water. De trilling resoneert in ons lichaam tot op celniveau. De klanken gaan vier keer sneller door water dan door de lucht.

De interactie tussen gedachtekracht en kristal kan onze gedachten harmonischer maken. Dit kan weer tot gevolg hebben dat onze hersengolven en de daarbij behorende bewustzijnstoestand ook harmonischer worden. Een harmonische samenwerking tussen lichaam en geest. Zo kan gerichte aandacht van een positieve intentie met de klank van de kristallen schalen zorgen voor transformatie.

Ik kijk er naar uit om je te laten baden in een oase van klank en ontspanning.

Energy & Soundhealing is op korte termijn te reserveren voor één op één behandelingen, kleine groepen, cursus en als workshop.

Liefs Simone,

 

Praktische informatie

Datum: vrijdag 2 juni 2017
Tijd: De workshop begint om 19:30 en duurt tot 21:30 uur
Deur open: 19:00
Deelname valt onder het abonnement of rittenkaart. (8 credits)
Ben je geen lid dan mag je meedoen voor €19,50 per persoon.
Vragen: 06- 20039149 / simone@yogacentrumhoofddorp.nl

Opgeven

Opgeven is nodig en kan voor leden via Virtuagym. Niet leden kunnen een plaats reserveren via onze webshop. Als je met meerdere personen komt graag iedereen apart aanmelden.

Online aanmelden