Kundalini Yoga & Kunst

event7
15:00

 

21 mei 2017

Kundalini yoga en intuïtief schilderen

Workshop Kundalini Yoga & Kunst

Een meditatieve Kundalini yoga set, gevolgd door intuïtief schilderen met Jasmijn & Vir

Helaas gaat deze workshop niet door

Iedereen is creatief als hij de ruimte krijgt zonder oordeel!

Ontdek je creativiteit: Kundalini Yoga & Kunst

In deze rustige yoga set voor creativiteit word je gestimuleerd om je aandacht naar binnen te richten, naar een plek waar oordeel niet bestaat. Vanuit deze stilte kan je je hand op het papier laten bewegen en ontdekken wat voor vormen je maakt, als je het niet van tevoren bedacht had. Wat er op papier verschijnt is een spiegel van je innerlijk. In een korte nabespreking kijken we naar het werk en delen we de ervaringen.

Kom jezelf beleven in deze, wellicht nieuwe, combinatie!

Ervaring met Kundalini yoga of kunst is zeker niet nodig. Zowel beginners als gevorderden kunnen hier iets nieuws ontdekken.

Kundalini yoga geeft, naast talloze andere technieken,  een ervaring van de levenskracht die door je lichaam stroomt. Als je dit gevoel kent en herkent in jezelf, bouwt dit aan een diep vertrouwen in het leven zelf.

Als dit je leidraad wordt, wordt het leven een grote ontdekkingsreis, waarin iedere ervaring een kans is om je hart nog verder te openen en jezelf en de ander werkelijk te ontmoeten.

Ik ontmoet je graag.

Praktische informatie

Datum: zondag 21 mei 2017
Tijd: De workshop begint om 15:00 en duurt tot 17:30 uur
Deur open: 14:45
Deelname valt onder het abonnement of rittenkaart. (10 credits)
Ben je geen lid dan mag je meedoen voor € 22,50 per persoon.
Vragen: mail@vir-yoga-kunst.nl / 06 – 43 48 50 02

Opgeven

Opgeven is nodig en kan voor leden via Virtuagym. Niet leden kunnen een plaats reserveren via onze webshop. Als je met meerdere personen komt graag iedereen apart aanmelden.

Online aanmelden

Docenten:

Jasmijn Schraven is kunstzinnig therapeut en Yin yoga docente. Naast individuele therapie sessies geeft zij verschillende workshops, vaak gecombineerd met yoga en creativiteit.  Sinds 2004 praktiseert zij yoga en is zij bezig met persoonlijke ontwikkeling vanuit de boeddhistische traditie. Haar passie is om mensen te begeleiden in het herontdekken van hun innerlijke stilte en wijsheid, vanuit dit ware weten in beweging te komen op de mat en daarbuiten. Kijk voor meer informatie op www.arto-esti.nl

 

Vir Kaur (Veronica Schwegman) is kundalini yoga docente sinds 2010. Zij geeft yoga les, workshops met yoga en gong en individuele gong-soundhealing. Daarnaast maakt zij tekeningen en geboortekaartjes. Kijk voor meer informatie op www.vir-yoga-kunst.nl