Ocean of Vibrations ⭐️ Extra 🌕

event7
15:00

 

09 juli 2017

Een intens klankbad van trilling/vibratie naar ontspanning en transformatie.

Ocean of Vibrations ⭐️ Extra 🌕

Workshop door Simone van der Kolk en Vir Kaur

De workshop Ocean of Vibrations by Full Moon zit helemaal vol. Daarom deze extra workshop.

Een klankconcert met kristallen klankschalen en gong, afgewisseld met andere bijzondere instrumenten. Een intens klankbad van trilling/vibratie naar ontspanning en transformatie. Een traktatie voor lichaam en geest.

De schalen klinken helder door, net als het zilvere licht van de maan; de gong vibreert intens en bijna overweldigend, als golven van de oceaan.

Alles om ons heen is energie, trilling en vibratie. Ieder van ons heeft zijn eigen unieke frequentie. Gedachten en het gesproken woord is energie (trilling) en trekken gelijksoortige energie aan. Dit kan worden versterkt door een juiste intentie te plaatsen of gewenste resultaten te visualiseren tijdens het klankconcert.

De frequenties van de kristallen klankschalen de de symphonische gong komen overeen met de verschillende energiecentra in ons lichaam (chakra’s). Ons lichaam bestaat voor ongeveer 70% uit water. De trilling resoneert in ons lichaam tot op celniveau. De klanken gaan vier keer sneller door water dan door de lucht.

De interactie tussen gedachtekracht en kristalklank kan onze gedachten in harmonie brengen. Dit kan weer tot gevolg hebben dat onze hersengolven en de daarbij behorende bewustzijnstoestand ook in balans komen; een harmonie tussen lichaam en geest. Zo kan een positieve intentie met de klank van de kristallen schalen en de diepgaande reinigende geluidsgolven van de gong, zorgen voor opmerkelijke vormen van genezing en transformatie.

Praktische informatie

Datum: Zondag 9 juli 2017
Vanaf 14:45 uur gaat de deur open.
De workshop begint om 15:00 en eindigt circa om 17:00 uur.
Deelname leden 8 credits, niet leden € 19,50

Voor vragen neem contact op met Simone of Vir.
Email: simone@yogacentrumhoofddorp.nlmail@vir-yoga-kunst.nl

Aanmelden

Aanmelden is nodig en kan voor leden via Virtuagym. Niet leden kunnen een plaats reserveren via onze webshop. Als je met meerdere personen komt graag iedereen apart aanmelden.

 

Online aanmelden

  • Workshop agenda

    • Geen evenementen