Voor leden – gratis try out: Hatha Core Yoga

event7
19:00

 

06 december 2019

Try-out van een nieuwe docent: Arno

Hatha Core

In deze uitdagende Hatha Yoga les geven we extra aandacht aan je Core. Het is fijn en belangrijk om flexibel te zijn, het is net zo belangrijk om stevigheid, grounding en een centrum (core) in jezelf te ervaren. Een les met ruime aandacht voor buikspieroefeningen dus!

We verstevigen o.a. de  buik, rug, en de wervelkolom.  Daarnaast is er veel aandacht voor Adem en Meditatie. De Core oefeningen geven je stevigheid, de Adem brengt zowel energie als ontspanning, en verzacht en opent je hart, Meditatie verstilt je denken…

We creëren een langzame rustige flow waarbij je alle tijd hebt om goed door te ademen en alle ruimte hebt om aandacht te geven aan je techniek.

Voor wie?

De les is geschikt voor jong en oud, beginners en gevorderden, en heeft krachtige positieve en helende effecten.

Docent

Arno Nistal ten Veen is Yogadocent, Ademtherapeut en Chi Neng Qigong instructeur. Arno heeft een eigen adempraktijk in Nieuw-Vennep en geeft individuele ademcoaching, workshops en trainingen door heel Nederland. Zijn website: www.ademenextase.nl

Praktische informatie

Arno is een ervaren docent die mogelijk binnenkort ons team van docenten komt versterken. Deze les is voor ons en onze deelnemers om te ervaren hoe hij lesgeeft. Deze les is onderdeel van de sollicitatie. Al onze vaste deelnemers zijn van harte welkom om deze les gratis te komen volgen. Aanmelden kan via Virtuagym.