Yoga Nidra met klankreis

event7
20:00

 

03 juni 2016

De slaap van de yogi's. Geleide meditatie waardoorje tot een diepe ontspanning kunt komen.

Yoga Nidra met klankreis

Workshop door Simone van der Kolk

Nidra = Slaap (van de Yogi's)

Na een korte meditatie starten we met vijf yoga houdingen om de de energiebanen te stimuleren. Dan gaan we over naar de Nidra. Dit is een geleide meditatie waarbij je luistert naar de intense klanken van bijzondere instrumenten en het gesproken woord waardoor je tot een diepe ontspanning kunt komen. Bewust loslaten van negatieve gedachtenpatronen en emoties en vandaaruit bewust vorm geven aan jou wensen, zodat poorten kunnen zich openen en inzichten zich kunnen vormen. De klanken geven de geleide meditatie kleur en bevorderen diepe ontspanning waardoor je in staat bent spierspanningen, energieblokkades, stress en problemen los te laten.

Bij het beoefenen van Yoga Nidra pendelen lichaam en geest heen en weer tussen ontspanning en half slaap (alpha en théta golven, activiteit in de hersenen). Door de gestructureerde aanwijzingen te volgen blijf je ontspannen alert. De momenten waarin je even wegzakt of een deel hebt gemist is de théta fase. De kunst is tussen deze twee gebieden te verblijven. Door Yoga Nidra zal lichaam en geest tot +/- 4 uur slaap inhalen en fris en helder aanvoelen.

Praktische informatie

Datum: vrijdag 3 juni 2016
Tijd: De workshop begint om 20:00 en duurt tot 21:30 uur
Deelname valt onder het abonnement of rittenkaart (5 credits)
Ben je geen lid dan mag je meedoen voor €15,- per persoon.
Vragen: 06- 20039149 / simone.szenergy@gmail.com

Opgeven

Opgeven is nodig en kan voor leden via de app, bij de balie, of door onderstaand formulier in te vullen of bel 06-20039149.

Omzetten rittenkaart
Ik wil omzetten: *

 

  • Workshop agenda

    • Geen evenementen