Yoga Nidra met klankreis XL

event7
19:30

 

07 april 2017

De slaap van de yogi's. Geleide meditatie waardoorje tot een diepe ontspanning kunt komen.

Yoga Nidra met klankreis

Workshop door Simone van der Kolk

Nidra = Slaap (van de Yogi's)

We starten met een aantal yogahoudingen om de energiebanen in het lichaam te stimuleren waardoor je meer ontspanning gaat vinden in de Nidra zelf.

Dan gaan we over naar de Nidra. Dit is een geleide meditatie waarbij je luistert naar de intense klanken van bijzondere instrumenten en het gesproken woord waardoor je tot een diepe ontspanning kunt komen. Bewust loslaten van negatieve gedachtepatronen en emoties en van daaruit bewust vorm geven aan jou wensen, zodat poorten kunnen zich openen en inzichten zich kunnen vormen. De klanken geven de geleide meditatie kleur en bevorderen diepe ontspanning waardoor je in staat bent spierspanningen, energieblokkades, stress en problemen los te laten.

Bij het beoefenen van Yoga Nidra pendelen lichaam en geest heen en weer tussen ontspanning en half slaap (alpha en théta golven, activiteit in de hersenen). Door de gestructureerde aanwijzingen te volgen blijf je ontspannen alert. De momenten waarin je even wegzakt of een deel hebt gemist is de théta fase. De kunst is tussen deze twee gebieden te verblijven. Door Yoga Nidra zal lichaam en geest tot +/- 4 uur slaap inhalen en fris en helder aanvoelen.

Praktische informatie

Datum: vrijdag 7 april 2017
Tijd: De workshop begint om 19:30 en duurt tot 21:30 uur
Deur open: 19:00
Deelname valt onder het abonnement of rittenkaart. (8 credits)
Ben je geen lid dan mag je meedoen voor €19,50 per persoon.
Vragen: 06- 20039149 / simone@yogacentrumhoofddorp.nl

Opgeven

Opgeven is nodig en kan voor leden via Virtuagym. Niet leden kunnen een plaats reserveren via onze webshop. Als je met meerdere personen komt graag iedereen apart aanmelden.

Online aanmelden voor niet leden

 

  • Workshop agenda

    • Geen evenementen