Yoga Therapie Intakemiddag

event7
14:00

 

06 februari 2016

Wil je aan de slag met het oplossen van rugklachten volg dan een intake Critical Alignment Therapie.

Yoga Therapie Intakemiddag

Online aanmelden

Op zaterdag 6 februari organiseert Yoga Centrum Hoofddorp een Critical Alignment Therapie intake middag.De intakes worden afgenomen door Tom Hendriks. Naast de intakedag zijn er ook intakes op alle vrijdagen van februari.

Wat is Critical Alignment Yoga Therapie?

Critical Alignment Yoga therapie bestaat uit gerichte Critical Alignment en Yoga oefeningen die gebruikt worden om klachten in het bewegingsapparaat te verminderen of op te lossen. We werken hierbij vanuit de wervelkolom en proberen daar spanning te verminderen, mobiliteit de vergroten en werken aan de opbouw van ondersteunende kracht. De oefeningen zijn Critical Alignment specifiek en niet vergelijkbaar met oefeningen van de fysiotherapeut.

Voor welke klachten dan?

We werken aan lichamelijke klachten die uitgaan van de wervelkolom: rugpijn, nekpijn, whiplash, RSI (CANS), pijn aan de schouders, hernia, ischias, bekkenklachten maar ook aan de wervelkolom gerelateerde klachten in de armen en benen (uitstraling, pijn, krachtverlies).

Waarom een intake?

Als yogadocent en therapeut wil ik graag begrijpen wat het probleem is voordat we starten met therapie lessen. De intake geeft de kans om kennis te maken, de problemen te bespreken, een onderzoek te doen en verwachtingen over de therapie af te stemmen.

Wat vraag ik van jou?

Heb je last van klachten waarvoor Critical Alignment Therapie kan helpen? Wil je graag onderzoeken of de klachten met deze therapie kunnen worden aangepakt?  Dan kan je gebruik maken van deze intake middag. Hiervoor verwacht ik het volgende:

Als deze therapie past bij je klachten dan ben je voornemens om de wekelijkse therapieles op vrijdagochtend te gaan volgen. Tijdstip en kosten zijn geen bezwaar voor je.

Aanbieding

Normaal kost een therapie intake van 1 uur 55 Euro. Voor de opstart van de nieuwe groep kosten intakes in februari 25 Euro; deze zijn iets korter dan normaal, 40 minuten. Dit aanbod geldt tot de groep vol zit.

Praktische informatie: aanmelden via onze webshop.

Online aanmelden

 

 

 

  • Workshop agenda

    • Geen evenementen