Balance Breathing

Jouw eigen adem is het krachtigste instrument tot zelfheling.

Balance Breathing

Ademen we doen het allemaal vanaf het moment dat we geboren worden tot het moment waarin we onze laatste adem uitblazen. Zo vanzelfsprekend dat we er vaak niet eens bij stilstaan hoe krachtig onze adem is.

Jouw eigen adem is het krachtigste instrument tot zelfheling.

Beter ademen betekent de sleutel tot meer vitaliteit, energie, heling en een betere gezondheid.
Ademen volgens de Balance Breathing methode werkt op 4 niveaus. Fysiek, Emotioneel, Mentaal en Spiritueel.

Fysiek

Je brengt een enorme hoeveelheid zuurstof naar de cellen van je lichaam. Je activeert je lymfesysteem om afvalstoffen uit de cellen af te voeren. Hoe zuurstofrijker de cellen zijn hoe energieker, fitter en vitaler je wordt. Ziektes waaronder kanker nestelen zich namelijk graag in zuurstofarme gebieden.

Emotioneel

Met Balance Breathing ben je in staat om emoties die je als negatief ervaart te transformeren naar een niveau waarin de emotie er mag zijn zonder dat het je beïnvloed. Hierdoor is het mogelijk om jezelf te helen van trauma’s, patronen en emotionele pijn.

Mentaal

Hoe positiever je denkt hoe positiever je het leven ervaart. Negatieve gedachten hebben namelijk direct effect op hoe we ons voelen. Balance Breathing draagt op een positieve manier bij aan een positief zelfbeeld.

Spiritueel

Balance Breathing helpt je thuis te komen bij wie je werkelijk bent. Zonder alle laagjes die ons weghouden van je werkelijke ik.

Hoe gaat een Balance Breathing ademsessie

Tijdens een ademsessie zal de ademcoach een ademanalyse van je maken en deze met je bespreken. Er wordt gezamenlijk een doel helder gemaakt waar de ademsessie zich op gaat richten.

Vervolgens wordt je begeleid naar een ademtechniek waarin je een verbonden adem gaat starten. De buik, het middenrif en borstgebied zullen geactiveerd gaan worden. Aansluitend zal de Balance Breathing techniek gestart gaan worden.

Tijdens de gehele sessie van circa 60-75 minuten zal de ademcoach jou liefdevol begeleiden en je door alle lagen en emoties heen begeleiden.

In de afrondende fase wordt er voldoende tijd genomen om te ontspannen van je ademreis.

Waarom zou je een ademsessie volgen?

Onze ademhaling speelt een grote rol in het wel of juist niet goed verwerken van emotionele gebeurtenissen. Al vanaf onze geboorte leren we om bij heftige gebeurtenissen onze adem in te houden.

Met het inhouden van onze adem en geen expressie te geven aan onze gevoelens, onderdrukken we ook onze emoties. Al deze vastgezette emoties zorgen ervoor dat we steeds minder volledig gaan ademen en dat de cellen in ons lichaam steeds minder zuurstof krijgen. We verstikken ons zelf letterlijk en worden ziek.

Ben jij eraan toe om jezelf te ontdoen van alle negatieve en/of vastgezette emoties en jezelf te helen op cel niveau?

Balance Breathing zorgt voor het “loslaten” van belemmerende gedachtes en gevoelens over jezelf en anderen evenals het verleden. Het leidt jou tot balans in het denken, voelen en doen. Het brengt je naar een liefdevoller leven in verbinding met alles in en om je heen.

Een sessie volgen

Een afspraak maken doe je door contact op te nemen met Tiaka Wijdeman, telnr. 06-55 95 50 52 of door een mail te sturen naar hello@iamyogatravel.nl
Tarief voor een ademsessie € 90,00 (contante betaling)

Docent