Massage

Geef je over, laat los en geniet.

Massages in het yogacentrum

De massages starten weer vanaf 1 september

Mag ik mij voorstellen? Ik ben Glenn. Masseur in het Yoga Centrum Hoofddorp. Wat vanuit een hobby is ontstaan is uitgegroeid tot een passie. Eerlijk, puur en deskundig.

In de mooie en liefdevolle omgeving van het Yoga Centrum Hoofddorp, nodig ik u uit voor een moment voor u zelf. Los komen van de drukte van alle dag en kiezen voor jezelf. De hele sfeer in het yoga centrum komt terug in mijn massage. Mijn massage zorgt voor een ultiem genot en ontspanning van lichaam en geest. Eigenlijk zijn wij niet gewend om zo aangeraakt te worden. Geef je over aan mijn professionele aanraking en kom tot rust en inzicht. De massage die ik geef zal bijdragen aan positieve energie en gezondheid.

Ik ben sportmasseur en ik heb mijzelf verrijkt met meerdere vormen van massage. Zo maak ik gebruik van de ontspannings- en klassieke massagetechnieken, shiatshu en triggerpoints. Deze combinatie zorgt voor een prachtige mix. Het lichaam heeft een sterk herstellend vermogen. Ik probeer met mijn massage dit herstellend vermogen te activeren. Door de verschillende handgrepen, rekkingen en strekkingen zorg ik dat loskomt wat vast zit. Ik gebruik als tussenstof een mooie massageolie van het merk Huile de Vie. Deze olie is op basis van amandel of honing. De olielijn heb ik uitgebreid met een aantal geurvariaties die ik subtiel kan mengen met de basisolie. De olie is een weldaad voor de huid.

Waar kan ik u mee helpen?

Is het puur voor de ontspanning, zijn er blokkades in het lichaam of doen de spieren niet meer waar zij voor bedoeld zijn? Ik kijk, luister en voel om samen met u tot een massage op maat te komen.

Gun jezelf een pure massage en maak snel een afspraak met mij.

Praktische informatie

Tarief voor een massage op maat 60 min á € 42,50.-

Ik geef massages op de volgende dagen:

  • vrijdagochtend vanaf 11:30 tot ca. 15:00
  • zaterdagochtend vanaf 09:00 tot ca. 12:00

De massages vinden plaats in het Yoga Centrum Hoofddorp. www.yogacentrumhoofddorp.nl

Contact

Glenn Kappel
Email: puurglenn@hotmail.com
Telefoon: 06-24524754

Wanneer niet masseren

Bij de volgende indicaties is het niet verstandig om te masseren;

  • Infecties (griep, zware verkoudheid, keelontsteking)
  • Ontstekingen in het lichaam
  • Open wonden
  • Trombose
  • Hartklachten ivm daling hartritme

Bij eventuele twijfel vraag advies aan huisarts