Aletta van Oostveen

Docent Yin Yoga en Pilates.

Quote
Mede dankzij pilates en yoga is mijn houding veranderd, letterlijk en figuurlijk: Ik sta flexibeler en (veer)krachtiger in het leven. En dat gun ik jou ook.
Lessen

Aletta van Oostveen

Jarenlang was ik uit balans: hoog verantwoordelijkheidsgevoel, pleasen, aan verwachtingen van anderen willen voldoen. Maar ik raakte mijzelf daarin volledig kwijt. Ik werkte op kantoor, gaf sport- en pilates lessen in de avonduren en heb een gezin met 2 kinderen.

Totdat ik van de huisarts op yoga ‘moest’ om wat meer rust in lijf, hoofd en leven te vinden.

Ook al was mijn eerste ervaring met yoga niet een goede (té spiritueel en opdringerig voor mij), toch voelde ik dat ik hier iets mee wilde. Sterker nog… het was (en is nog steeds) mijn reddingsboei in het leven. Er ontpopte zich een ontwikkelproces: zelf lessen volgen, een basisopleiding hatha yoga docent, een 200 uurs yoga-opleiding in Amerika, bijscholingen en modules… allemaal naast het drukke leven. En tóch gaf het rust.

Er kwam een moment dat ik om gezondheidsredenen een keuze moest maken tussen zo blijven door rennen, of volledig gaan voor mijn droom: mijn passie voor body&mind lessen (waar yoga en pilates onderdeel van zijn), delen met meer mensen die misschien wel tegen dezelfde disbalans lopen in het leven.

Mensen helpen te werken aan een sterker en/of flexibeler lijf, of geest… of leven!

Ik heb een yogastudio geopend, en 5 jaar lang heel mooie dingen mogen doen en meemaken. De Covid-‘crisis’ dwong mij echter tot een keuze: de studio te sluiten en een flinke stap terug te doen. Mijn droom kan ik echter nog steeds uitvoeren, maar dan anders: Het lesgeven doe ik weer bij sportscholen en studio’s; de cirkel is weer rond.

Maar ook heb ik nu mijn eigen ‘kleine maar fijne plekje’ in het Art Centre Aalsmeer, waar ik masseer, en met programma’s op maat (pilates, yoga, ademcoaching en massage) samen met jou werk aan een happy & healthy Body, Mind & Life. Want die persoonlijke aandacht en begeleiding is waarvan mijn hart sneller gaat kloppen.

Ook heb ik een online ‘school’ opgericht, speciaal voor mensen met een beperking. Het eerste programma op onbeperktbeperkt.nl is zowel qua software als qua uitleg toegankelijk voor mensen met een visuele beperking. Ik wil yoga en welzijn toegankelijk maken voor iedereen.

Mijn lessen en programma’s zijn uitgebalanceerd, maar ook luchtig en met een vleugje humor. Ik neem mijzelf niet al te serieus, maar als het om jou gaat ben ik wél serieus geïnteresseerd en gemotiveerd om JOU lekkerder in je vel te laten zitten. Lichamelijk, geestelijk en in je leven.

Ga ik je ZIEN?

Nama-stay Healthy and Happy,

Aletta

 

Contactgegevens

E-mail: info@yogaletta.nl
Website: www.yogaletta.nl

Lessen

Geplande workshops

Geen Evenementen