Annette van Duijvenbode

Docent Mindfulness, trainer en coach.

Quote
'Je hebt niet altijd invloed op wat je overkomt, wel op hoe je ermee omgaat.'
Lessen

Annette van Duijvenbode

Mijn naam is Annette van Duijvenbode. Ik kom oorspronkelijk uit Arnhem en woon nu in Hoofddorp met mijn vriend die ik negen jaar geleden op de salsadansvloer heb ontmoet. Ik heb altijd interesse gehad in mensen en menselijk gedrag en heb altijd de behoefte gevoeld om er voor mensen te zijn en hen waar mogelijk te helpen.

Na mijn studie psychologie heb ik een opleiding tot dansdocent gevolgd omdat ik een mooie combinatie zag tussen begeleiding en beweging. Omdat ik mezelf continu verder wil ontwikkelen, heb ik een opleiding tot oplossingsgericht coach gevolgd en ben ik me gaan verdiepen in mindfulness. Met alle hieruit voortkomende kennis, vaardigheden en ervaring ben ik mijn eigen praktijk gestart onder de naam Welzijn in Beweging waar ik coaching, mindfulness, yoga en dans aanbied.

Bij Yoga Centrum Hoofddorp verzorg ik de officiële trainingen mindfulness (Mindfulness Based Stress Reduction). In deze training leer je vaardigheden die je helpen om te gaan met de uitdagingen in het leven. Stress verminderen, rust creeren, veerkracht vergroten, leren omgaan met pijn en ziekte. ‘Je hebt niet altijd invloed op wat je overkomt, wel op hoe je ermee omgaat.’ Zoals Jon Kabat-Zinn (grondlegger van de training MBSR) het zegt: ‘You can’t stop the waves, but you can learn to surf’.

Contactgegevens

E-mail: annette@welzijninbeweging.nl
Telefoon: 06 – 22 64 77 96
Website: www.welzijninbeweging.nl
Facebook:  www.facebook.com/welzijninbeweging.

Geplande workshops

Geen Evenementen