Denise Rebergen

Docent Kundalini Yoga

Quote
Je hart weet de weg.
Lessen

Denise Rebergen

Mijn geboortenaam is Denise, maar tijdens mijn yoga-opleiding is daar een nieuwe naam bijgekomen: Dhyan Tara. Dhyan verwijst naar een staat van diepe meditatie; Tara naar de straling van de sterren. Op het pad van Kundalini Yoga ontvang je een naam om je te herinneren aan je zielsbestemming. Voor mij klopt het.

Ik heb me van kinds af aan aangetrokken gevoeld tot spiritualiteit. Ik heb ervaring opgedaan in verschillende tradities; van Vipassana mediatie tot sjamanisme tot tantra. Yoga speelt sinds mijn achttiende een belangrijke rol. Het is een gezonde houvast geworden om als gevoelig mens om te gaan met de soms harde en veeleisende wereld. Drie jaar geleden ben ik van Hatha Yoga ‘overgestapt’ naar Kundalini. Bij de eerste les dacht ik: wat zijn we in hemelsnaam aan het doen? Het leek totaal niet op de yoga die ik kende. Toch werd er iets geraakt – de kriya’s gaven me een diep gevoel van verbondenheid met het onbenoembare.

In het lesgeven komen beide componenten van mijn naam samen: ik mag de vruchten van mijn eigen spirituele beoefening laten proeven aan anderen. Naast het lesgeven werk ik als scenarioschrijfster en (stem)actrice, en sinds een tijdje leer ik harp te spelen. Het is een droom om mijn muziek te combineren met de yoga.

Contactgegevens

E-mail: deniserebergen@gmail.com
Telefoon: 06 – 14 83 82 22

Lessen

Geplande workshops

Geen Evenementen