Manon van den Brom

Docent Yin en Yin Yang Yoga

Quote
When one teaches, two learn
Lessen

Manon van den Brom

Yoga is voor mij verbinding maken met datgene wat de waan van de dag overstijgt. Soms gaat dat gemakkelijk en ervaar ik momenten van puur geluk en soms blijft het bij bewustwording van alles wat er in de weg staat. Beide zijn welkom, no highs without lows.

Lesgeven is voor mij het delen van mijn liefde voor yoga, maar ook persoonlijke groei. Het maakt me gelukkig als je na mijn les iets lichter je mat af stapt.

Mijn inspiratie haal ik uit de lessen die ik volg, de boeken die ik lees, maar vaak ook uit de dagelijkse dingen, de kleine ‘aha momentjes’ wanneer alles op z’n plek valt.

In mijn lessen streef ik ernaar jou de rust en ruimte te bieden waarin je je kunt gaan verbinden met jouw lichaam, jouw adem en jouw eigen unieke ervaring, waarin alles oké is zoals het is. De ene keer door verstilling en de andere keer door het creëren van flow.

Behalve yogadocent, werk ik ook als stewardess bij KLM. Als ik niet werk, ben ik het liefst thuis bij mijn gezin. Ik hou van rustig aan doen, lezen, lekker eten, opruimen, zwemmen in zee en vogeltjes in de tuin. Het zijn de simpele, dagelijkse dingen die mij inspireren en gelukkig maken.

Contactgegevens

E-mail: manon.yoga@hotmail.com

Lessen

Geplande workshops

Geen Evenementen
  • Workshop agenda

    • Geen evenementen