Mijn Yoga Zomer XL

Een zomer lang yoga: Mijn Yoga Zomer XL

Ben je deze zomer gewoon thuis of in de buurt en heb je zin om te ontspannen? Dan is Mijn Yoga Zomer XL iets voor jou! Twee zomermaanden lang kan je onbeperkt yoga volgen bij Yoga Centrum Hoofddorp. Zodat je heerlijk relaxed de zomer doorkomt. Let op dit zomer abonnement is maar tijdelijk te koop.

Mijn Yoga Zomer XL

Twee maanden lang onbeperkt yogalessen volgen

Duur: 2 Maanden
Kosten: € 99,- (eenmalig)
Normale prijs: € 139,90
Beschikbaar tot: 15 juli 2019

Online aanmelden voor 2 maanden onbeperkt Yoga

 

Vragen die je misschien hebt

 • Hoeveel lessen kan ik volgen?
  Je kan alle yogalessen van Yoga Centrum Hoofddorp volgen die op het rooster staan met uitzondering van de therapie lessen.
 • Zijn er voldoende lessen tijdens de zomervakantie?
  Veel van onze docenten gaan zelf ook op vakantie. Maar er blijven voldoende lessen over. Tijdens de 6 weken schoolvakantie bieden we tussen de 13 en 17 lessen per week. Voor en na de vakantie draaien we  het gewone rooster met zo’n 30 lessen per week. Als je twijfelt, kijk even op het rooster.
 • Ik heb al een abonnement kan ik voor de zomer overstappen?
  Helaas, dit abonnement is alleen voor nieuwe leden.
 • Wat gebeurd er na afloop van het abonnement?
  Dit abonnement is twee of drie maanden geldig. Daarna loopt het af en kan het niet verlengd worden. We hopen je deze zomer enthousiast te maken voor yoga en ons centrum zodat je na de zomer verder wilt gaan met een gewoon abonnement of een rittenkaart.
 • Geven jullie ook buiten lessen?
  Bij mooi weer kunnen de lessen verhuizen naar de tuin van de kerk naast de studio. We verzamelen altijd in het yogacentrum. De docent bekijkt per les of of deze binnen of buiten plaatsvindt.