Online lessen volgen

Volg je yogales online

Online lessen volgen kan voor iedereen met een bestaand abonnement of een nieuw online maandabonnement.

Voor abonnementshouders.

Hoe werkt het volgen van online lessen?

We hebben twee soorten online lessen:

  1. Livestream lessen
  2. Lessen in de online bibliotheek

Livestream lessen

Via Virtuagym meldt je aan voor de livestream les die je wilt volgen. Dit werkt hetzelfde als de reguliere lessen in de studio.

Ongeveer 15 minuten voor de start van de les ontvang je een email met de link naar de livestream van de les. Het is dus belangrijk dat je op tijd bent aangemeld. De link wordt maar 1 keer verstuurd.

Opmerking: controleer of het email adres dat geregistreerd is in Virtuagym het mail adres is waarop je de link van de livestream wilt ontvangen. Dit kan je doen in de Virtuagym App. Klik op “Mijn club account info” en dan op “Over mij”.

Online bibliotheek

Veel van de lessen die we streamen komen in ons online archief. Dit archief stellen we exclusief ter beschikking aan abonnementshouders. Het adres hiervan is https://online.yogacentrumhoofddorp.nl. Het wachtwoord krijg je in een separate mail. Het kan overigens even duren voor de les beschikbaar is in het archief. Een paar keer per maand zullen we het archief updaten.

Kan je niet aanmelden voor de les en heb je wel een abonnement? Stuur een mail naar info@yogacentrumhoofddorp.nl en we kijken het voor je na.