Online lessen volgen

Volg je yogales online

Online lessen volgen kan voor iedereen met een bestaand abonnement of een nieuw online maandabonnement. Meer informatie over de mogelijkheden per lidmaatschapsvorm vind je op de pagina over abonnementen en rittenkaarten tijdens de sluiting.

Hoe werkt het volgen van online lessen?

Tot en met 5 april

Ga naar https://yoga-centrum-hoofddorp.webinargeek.com/ en meldt je aan voor de les.

Vanaf 6 april

Via Virtuagym meldt je aan voor de les die je wilt volgen. Dit werkt hetzelfde als de reguliere lessen in de studio.

Ongeveer 15 minuten voor de start van de les ontvang je een email met de link naar de livestream van de les. Het is dus belangrijk dat je op tijd bent aangemeld. De link wordt maar 1 keer verstuurd.

Na afloop van de les kan je de les terugkijken in ons online archief. Het adres hiervan is https://online.yogacentrumhoofddorp.nl. Het wachtwoord krijg je in een separate mail. Het kan overigens even duren voor de les beschikbaar is in het archief. Een paar keer per week zullen we het archief updaten.

Opmerkingen: controleer of het email adres dat regegistreerd is in Virtuagym het mail adres is waarop je de link van de livestream wilt ontvangen. Dit kan je doen in de Virtuagym App. Klik op “Mijn club account info” en dan op “Over mij”.

Kan je niet aanmelden voor de les en heb je wel een abonnement? Stuur een mail naar info@yogacentrumhoofddorp.nl en we kijken het voor je na.

  • Workshop agenda

    • Geen evenementen