Opleidingen

Opleidingen om te verdiepen

Yoga Centrum Hoofddorp is regelmatig de locatie voor mooie opleidingen op het gebied van Yoga en spiritualiteit. Meer informatie over deze opleidingen en trainingen op de websites van de aanbieders.

Stoelyoga docent

Stoelyoga bestaat uit het uitvoeren van milde yogahoudingen op een stoel. Stoelyoga is een rustige bewegingsvorm en daardoor voor iedereen haalbaar. Een yogales is erop gericht spieren en gewrichten soepeler te maken. Je leert spanning los te laten en je concentratie en motoriek te verbeteren. Ontspannen en genieten staan voorop.

Een aantal keer per jaar wordt de eendaagse bijscholing tot stoelyoga docent bij ons in de studio gegeven. Deze opleiding is voor yogadocenten, beweegagogen, activiteiten-begeleiders en fysiotherapeuten

Meer informatie: https://www.stoelyoga-nederland.nl/opleiding-stoelyoga-docent/

Do-In Yoga opleiding

Do-In yoga brengt lichaam, persoonlijkheid en ziel in lijn, laat je ontdekken waarom je hier op aarde bent en helpt je de stappen te zetten die voor jou bedoeld zijn. Do-In Yoga is een afspiegeling van het leven zelf. Het laat de Qi, de levensenergie weer vrij doorstromen. Deze energie is de levensecho.

De korte, ervaringsgerichte opleidingen, de steun vanuit de community en je unieke persoonlijke traject leert je vanuit je intuïtie werken en leven, bevrijd van de norm.

Meer informatie: https://do-in-yoga.nl/opleiding/

Access Bars®

Waar is de ‘Control – Alt – Delete’ knop van je hoofd?

Hoe kan je het hoofd even ‘uitzetten’ en tegelijk loskomen van zaken die niet van belang zijn?

De Bars® zijn 32 punten op het hoofd, die in verbinding staan met thema’s in ons leven die we allemaal kennen zoals: geld, communicatie, relaties, werk, seksualiteit, plezier en verdriet, gezondheid, je lichaam, etc.

Door deze punten zachtjes aan te raken haal je de spanning die er in is opgebouwd weg.

Dit kun je in een dag leren. Hierna kan je er zelf mee aan de slag in je eigen praktijk of gewoon op vrienden of familie.

Meer informatie: https://www.bewuststerk.nl/access-bars-zelf-leren/

Zoek je een locatie voor je opleiding of bijscholing? We hebben regelmatig plek. Meer informatie op de verhuur pagina.