Vragen over de lessen

Vragen over de lessen

 • Ik wil graag op een proefles komen, hoe werkt dat?
  Bij de meeste lessen is plek voor een proefles of een losse les. Om een proefles te volgen kan je deze eerst aanschaffen in onze webshop. Na betaling kan je de les reserveren in het portal. Als het niet lukt kan je per email contact met ons opnemen: info@yogacentrumhoofddorp.nl
 • Gratis proefmaand? Hoe zit dat?
  Via onze webshop kan je een proefmaand yoga aanschaffen. Dan heb je een maand de tijd om zo veel lessen te proberen als je wilt. Mocht je na de proefmaand besluiten een jaarabonnement af te sluiten dan krijg je de kosten van de proefmaand terug. Deze worden verrekend met het lesgeld van de eerste volledige maan van je jaarabonnement. 
 • Kan ik zomaar komen?
  Als je een abonnement, rittenkaart of proefmaand hebt dan vragen we je om je van te voren aanmelden via onze portal of de APP. Mocht je dat niet redden we houden altijd 3 plekken vrij voor late beslissers.
 • Hoe kan ik me aanmelden?
  Als je een abonnement of rittenkaart hebt dan kan je je van te voren aanmelden via onze portal of de APP. We hebben je hiervoor de gegevens gestuurd. Niets ontvangen? Kom gewoon op les dan regelen we het ter plekke.
 • Hoe kan ik me afmelden?
  Afmelden gaat via onze portal of de APP. Voor gewone lessen kan je je tot 2 uur voor de les kosteloos afmelden.
 • Wat moet ik meenemen?
  Voor de meeste lessen hoef je niets mee te nemen. Als je vaker yoga beoefent dan adviseren we je om je eigen yogamat aan te schaffen. Draag kleding waarin je gemakkelijk kan bewegen.
 • Wanneer kan ik inhalen?
  Zolang je abonnement geldig is kan je inhalen bij alle lessen die binnen je abonnement vallen. Als je een abonnement hebt voor een specifieke les overleg dan met je docent.